PRETOR ADVOKAT AS – CORONATILTAK OG BEREDSKAP

Til våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere:

 

Mange av våre kunder og samarbeidspartnere opplever krevende utfordringer som følge av corona-viruset og de tiltak myndighetenes har satt i verk for å bekjempe dette. Vi i Pretor står rede til å bistå nye og gamle kunder, selv om restriksjonene fører til at vi kommuniserer mer med digitale hjelpemidler. Vi er like tilgjengelige som før, men vi ønsker naturligvis å bidra til å sette ansatte og kunders helse først.

Av hensyn til våre ansatte og kunder, og for lojalt å følge helsemyndighetenes oppfordring om å begrense sosial kontakt har vi iverksatt følgende tiltak:

  • Vi oppfordrer i størst mulig grad til å gjennomføre møter digitalt. Dette har vi god erfaring med . Våre advokater og sekretærer hjelper deg hvis du har behov, og våre advokater er tilgjengelig på telefon hele dagen som vanlig.
  • Våre kontorer er betjent som vanlig fra kl. 8 til 16 mandag til fredag, men inngangsdøren er låst og åpnes fra resepsjonen. Benytt ringeklokken om du har avtalt møter hos oss.
  • I motsetning til det som er vanlig tar vi i utgangspunktet ikke imot drop-in besøk på kontoret – vi anbefaler derfor at du ringer oss på forhånd og avtaler møte, om det skulle være nødvendig.
  • Kommer du hit for et møte så blir alle kontaktflater desinfisert både før og etter, for alles sikkerhet.
  • De av våre ansatte som ønsker det, spesielt de med små barn, arbeider hjemmefra, og vil i utgangspunktet være tilgjengelige via tlf. og videokonferanse.

Vi beklager det bryderiet dette medfører, men vi håper på forståelse for en forsiktig praksis i henhold til helsemyndighetenes anbefalinger for å bidra til den nasjonale dugnaden, samtidig som vi opprettholder vårt tilbud til kundene.

Vi vil samtidig informere om at vi har publisert en rekke artikler med nyttig informasjon til næringslivet om hvordan man kan innrette seg i forhold til den pågående unntakstilstanden, og effekten av denne på ansatte, kontrakter mv. på våre hjemmesider, se: https://www.pretor.no/nyheter/

Vi oppfordrer alle til å følge offentlige myndigheters instrukser – hold sammen ved å holde avstand!

Hilsen alle oss i Pretor

Tlf. 73 87 81 00 – post@pretor.nowww.pretor.no